Consultaties


Beschermingsmaatregelen voor een veilig bezoek aan de praktijk:

  • U wordt ten vroegste 5 minuten voor het tijdstip van de afspraak verwacht.  
  • Maximum 2 patiënten (indien nodig met begeleider) in de wachtzaal.
  • Draag een mondmasker bij het betreden van de praktijk. 
  • Was je handen of desinfecteer je handen met alcoholgel bij aankomst en vertrek. 


Info voor nieuwe patiënten

Om de kwaliteit van zorg te blijven garanderen en de wachttijden te beperken, is er tijdelijk een patiëntenstop. Er wordt een uitzondering gemaakt voor gezinsleden van reeds ingeschreven patiënten en patiënten uit Nieuwerkerken-centrum. Alvast bedankt voor uw begrip. 


Consultaties zijn mogelijk op afspraak op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8u30 tot 19u00 en op woensdag van 8u30 tot 13u00. 

U kan een afspraak maken via deze website of via het telefoonnummer 0468 04 03 99. U kan met het telefonisch keuzemenu een afspraak maken via toets 1. Bij dringende problemen drukt u toets 2 om rechtstreeks doorverbonden te worden met uw arts. Telefoongesprekken worden tijdens de raadpleging zo kort mogelijk gehouden om de raadpleging zo weinig mogelijk te storen. Voor de bespreking van resultaten of niet-dringende vragen, gelieve de dokter te contacteren tussen 12u45 en 13u15 of tussen 18u30 en 19u00 (behalve op woensdag). 

Tip: wacht bij medische problemen overdag niet tot 's avonds om de dokter te contacteren. 

Gelieve steeds uw identiteitskaart mee te brengen. 

Een consultatie duurt gemiddeld 15 minuten. Indien u een consultatie wenst voor meerdere personen, kan u dit aanvragen zodat er meer tijd kan worden voorzien. 

Gelieve steeds te verwittigen indien u niet aanwezig kan zijn op de geplande raadpleging.